e5a46800-db2c-11eb-879e-8d35c2258494.png


Via onderstaande vogelvlucht kun je de beschikbare woningen van Wervenkade bekijken.

Selecteer eerst de gewenste Park-, Kade- of Merwerdewoning of klik op het blok Appartementen.
Selecteer vervolgens de gewenste verdieping en kies de gewenste woning vanaf het verdiepingsoverzicht om de bouwnummerspecificaties te bekijken.

Schrijf je in en geef jouw favoriete bouwnummer(s) nu aan ons door!

Onze makelaars nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

406f07b0-06ed-11eb-8336-d3add891281b.png


Wonen op de mooiste plek in Dordrecht met alles binnen handbereik, dat is wonen in het nieuwe Stadswerven. Dit gebied met rijke historie wordt getransformeerd tot een uniek woongebied waar wonen, werken en recreëren samen komen. Op deze plek ontwikkelt Bemog Projektontwikkeling een rijk gevarieerd woonplan met Appartementen, Penthouses, Kade-, Merwede- en Parkwoningen van circa 55 m2 tot en met 280 m2.

De groene binnenhof, het bijzondere ecologische park aan de oever en het alom aanwezige zicht op het water maakt Wervenkade dé nieuwe woonoase van Zuid-Holland. Op nog geen 15 minuten loopafstand bent u in het historische centrum van Dordrecht. Ook Papendrecht én Rotterdam bevinden zich om de hoek.

effcbae0-03d4-11eb-9945-b5a7bee69cad.png


Binnen Wervenkade zijn zeer uiteenlopende typen woningen beschikbaar, met woonoppervlakten die variëren tussen circa 55 m2 en ruim 281 m2.
De diversiteit van Parkwoningen, Merwedewoningen, Kadewoningen, Appartementen en een Penthouse biedt mogelijkheden voor iedere gezinssamenstelling. Voor jong én ouder.

Ook vanuit een toplocatie in Dordrecht genieten van een adembenemend uitzicht op de Merwede met verrassende voorzieningen in je nabije omgeving?
Bekijk dan nu het uitgebreide woningaanbod van Wervenkade.

BEKIJK HIER HET WONINGAANBOD